top of page
SuperPro%20Sport%20Center%20small%20grou

BEDRIJFS

TRAINING

SuperPro Sportcenter, een ideale omgeving om met uw bedrijf een training te volgen

Superpro Sportcenter is een ideale locatie om eens een clinic te organiseren.

 

U kunt bij ons voor alles terecht, bijvoorbeeld:

  • Een sportarrangement, inclusief lunch en nabespreking;

  • Met uw bedrijf een teambuilding dag;

  • Met uw sportploeg de mentale weerbaarheid van de sporters trainen;

  • Alleen locatiehuur, om uw bijeenkomst kracht bij te zetten in een echte boksruimte.


Kortom, u kunt met iedereen en voor iedereen terecht bij Superpro Sportcenter. Ons sportcenter is geheel in Oosterse stijl ingericht. Een ideale omgeving om met uw bedrijf een training te volgen. 

Ook hebben wij voor u alvast verschillende sportarrangementen samengesteld.


Basic sportarrangement.
Wilt u een keer met uw bedrijf een boxercise, Kickbocks of weerbaarheids training volgen? 
Geen probleem! 1,5 uur sporten, een welkomst-drankje vooraf, een sportdrankje na de training en lekker bijkletsen in de gezellige sportbar maken de clinic die u volgt tot een succes.

Exclusiv sportarrangement
Deze clinic is een uitgebreid sportarrangement inclusief een ruimte om te vergaderen. Hierbij krijgt u een intensieve work-out (naar behoefte van de deelnemers). Voorafgaand aan de training krijgt u een duidelijke introductie van de sport en als afsluiting een heerlijke uitgebreide lunch.
Een ideale manier om eens lekker stoom af te blazen en positieve energie op te bouwen.

U heeft bij het exclusiv sportarrangement de keuze uit 3 clinics, namelijk:

 

K-1

De nadruk ligt hier op het oefenen van bokstech-nieken op de bokszak en aanleren van verschillende combinaties. Dit stimuleert de geest om zich te concentreren op wat er op dat moment als coördinatie van u gevraagd wordt. 

Hierdoor kunt u zich inleven in de sport en de dagelijkse dingen tijdens de clinic vergeten.

 

Boxercise

Sport, bewegen op muziek en veel plezier. Boxercise is relatief nieuw. In 2012 is deze sport ontwikkeld. Het is een combinatie van stoot- en traptechnieken uit het kickboks gecombineerd met aerobics oefeningen. Alle technieken en 

oefeningen worden gedaan op de bokszak.

Dit alles gebeurd zonder dat er lichamelijk contact plaatsvind. Dit maakt boxercise aantrekkelijk voor mensen die wel de positieve effecten van een kickboks training willen ervaren, zonder elkaar pijn te doen.

Self defense

Deze clinic is uitermate geschikt voor het trainen van de fysieke weerbaarheid en het aanleren van zelfverdedegingstechnieken. Dit bevorderd zowel uw fysieke als mentale gesteldheid waardoor u ook in het dagelijks leven meer zelfvertrouwen krijgt. Naast deze arrangementen kunt u ook een bokszaal huren om uw vergadering een keer echt kracht bij te zetten en dit te koppelen naar behoefte.

Mocht uw voorkeur uit gaan om een trainer/coach bij de clinics aanwezig te laten zijn, dan komt dit bovenop de prijs van de clinic.

Prijzen zijn op aanvraag.

bottom of page